فرگاز​

انتخاب یک فرگاز مناسب و در عین‌ حال شیک، اهمیت زیادی دارد. می‌خواهیم از نکات مهمِ خرید فرگاز برایتان بگوییم.

راهنمای خرید فرگاز

از فرها معمولا برای پخت ماهی ، گوشت ، پیتزا و … استفاده میشود.

انواع فر از نظر نوع و محل نصب در آشپزخانه به دو دسته توکار و معمولی تقسیم می گردد. در شیوه ی توکار نصب از داخل کابینت صورت می گیرد و در روش معمولی یا به اصطلاح مبله قابل جابجایی می باشد.

فرها از نظر نحوه پخت و پز غذا به فرگازی ، فر برقی و فر کانوکشن دسته بندی می شوند که به ترتیب از گاز های شهری ، المنت های برقی  و امواج ماکروویو استفاده می کنند.

فر گاز تمام برقی : بیشتر برای محل هایی مناسب است که لوله کشی گاز وجود ندارد و از معایب آن می توان به خشک کردن غذا و هزینه برق بالا اشاره کرد.

فر برقی گازی : این فرها همزمان باید هم به برق و هم به گاز وصل باشند که برای گرم کردن فضا از شعله گازی و برای جوجه گردان ، تایمر ، فندک و … از برق استفاده می کنند.

مجموعه فرگازهای هودستان

بستن منو